Lyx när vi ska göra badrumsrenovering i Täby

Vi satsar på våra badrum

Vi satsar som aldrig förr på våra hem och vi ser en hel del fina uppfinningar och ändrad design för nästa år. Det är något vilsamt över den Skandinaviska inredningen, så det är ju inte konstigt att den slår utomlands. Vi fortsätter att göra badrumsrenovering, precis som förut.

Ljusa badrum

Vurmen för kakel är fortsatt stor. Och vi behåller gärna ljuset i badrummen.

  1. Till den Skandinaviska inredningen räknar vi vita väggar, raka linjer, sparsmakad stil, träinslag, golv lagda med klinker eller sten.
  2. Vitt kakel är väldigt fräscht, samtidigt som det vita kaklet ger en känsla av lyx. Det vita tillsammans med träinslag ger en fin harmoni och alltmer ser vi träslag komma in i badrumsrenovering. Så en trend är att vi ser vita och beiga badrum.
  3. För den vågade ser vi till och med heltäckningsmattor i badrummen. De så utskällda och utslängda heltäckningsmattorna har kommit tillbaka med råge. En orsak kan vara är att de har bättre material och att våra dammsugare är bättre på att avlägsna skräp och damm från dem. De är inte lika allergiframkallande som förut. Tänk dig att kliva ur duschen eller badkaret direkt på en skön heltäckningsmatta, slippa halkiga badrumsmattor och kalla stengolv. En heltäckningsmatta är bättre än golvvärme som kräver uppvärmning och slöseri med el och energi.

Mörka badrum

Den förändring som vi förmodligen kommer att se nästa år är mörkare färger, mörkare träslag och ännu mer träpaneler, nedsänkta handfat i badrumsskåp som rymmer allt det där som vi vill städa undan.

  1. Förmodligen kommer vi även att se ännu mer raka lodräta linjer, en mer maskulin inredning än vad vi tidigare sett.
  2. Vi ser även att både svart och mörkare färger kommer att inredas i badrum. Svarta blandare och svarta handdukskrokar, grått på väggarna, grå toalettstol och grå handfat. eller svarta handfat. Kanske bra för den som inte vill se smutsen?
  3. Varmt och beigt kakel ger väldigt harmoniska badrum. Harmonin och vilan har verkligen en stadig trend i badrum. Numera spenderar vi mer tid i badrummen, och mer tid för grooming vilket gör att vi behöver fler hyllor och förvaring i badrummen.
  4. Färggrant i badrum, målade med glada och klatschiga färger. För den som inte vill spendera så stora summor på badrum så kan man faktiskt välja våtrumstapeter och våtrumsgolv i badrum. Vi ser också fler inredningsmöbler som hänger på väggarna, vilket underlättar städning och gör badrumsgolven lätta att moppa.