totalentreprenad Farsta

Såhär brukar en totalentreprenör arbeta – i Farsta

Ett entreprenörsföretag i Farsta brukar tillhandahåller ett brett utbud av avancerade planerings- och konstruktionstjänster. Genom att låta en enda entreprenör sköta både projektering och konstruktion eliminerar du potentiella kommunikationsstrul mellan projektören och byggaren och förenklar därmed byggprocessen, vilket gör det lättare för entreprenören att leverera ditt projekt i tid och hålla sig inom preliminära budgetramar.

Varför totalentreprenad?

Undrar du vilka fördelar det finns med totalentreprenad? Nedan har vi sammanfattat de viktigaste.

  1. Äganderätt

I den traditionella konstruktionsmodellen saknas det ansvar för projektet som helhet. När det gäller totalentreprenad definieras det dock ett tydligt ansvar för hela projektet.

2. Ett enda mål

Alla intressenter har samma mål under design och konstruktion och arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål.

3. Kostnadstransparens

Med den traditionella konstruktionsmetoden finns det nästan ingen kostnadstransparens under designstadiet. Hos totalentreprenad kommer vi dock att se över kostnaderna under projekteringen och innan vi planerar för att se till att det inte finns några otäcka överraskningar.

4. Tidslinje

För att förenkla den alltför komplicerade traditionella modellen och göra kommunikationslinjer enklare är totalentreprenad betydligt effektivare än den konstruktionsmetoden.

5. Byggbarhet

Med totalentreprenad planeras varje projekt i samråd med våra professionella team från början och undviker därför långa diskussioner mellan arkitekten och konstruktionsteamet på plats för att lösa tekniska problem och potentiell omdesign.

6. Kostnadseffektivitet

På grund av driftsfördelar är konstruktionskostnaderna vanligtvis lägre än typiska arkitekturavgifter eftersom de kompenseras mot byggkostnaderna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.