Bygga laduhus på landet

Nu ska vi bygga Laduhus!

Har du också drömt om att flytta ut på landet och bygga ett nytt hus? Jag tror att många har en dröm om ett hus, men alla har inte tänkt flytta ut på landet. Men det finns ändå en viss dröm, och ett ideal att flytta ut på landet. De som drömmer om att flytta ut på landet kanske vill börja odla grönsaker, bör och frukter.

Är 70-talet på väg tillbaka?

Många var det som flyttade ut på landet under ”gröna vågen” och Flower-Power-rörelsen. Plötsligt skulle man flytta tillsammans och bo i stora kollektiv. Ungdomar skulle dela på allt, vara ”solidariska” med andra. Palme och hans politiska gelikar demonstrerade mot allehanda diktaturer. Är det på väg tillbaka? Det är lite lustigt att tänka att 70-talet efterföljdes av 80-talet som fostrade de s.k. ”Yuppies” som gick i dyra märkeskläder, pratade i mobiler, och satsade sina pengar på börsen. 80-talet var egots årtionde, och det var ju generationen som hade föräldrar som bott i kollektiv. Hur var det ens möjligt? Dessutom, är den generationen som då var unga på 80-talet på väg att bli farmödrar, farfäder och morfäder och mormödrar till barnbarn som nu växer upp. Och det är deras vuxna barn som längtar ut på landet.

Längtan efter det genuina

Den generation som längtar ut på landet har insett att stressen inte leder någon vart. De längtar efter det som är genuint, inga plastörhängen, som 60-talisterna prydde sina öron med. Den unga generationen kan datorer, appar, mobiler och all tekniken. De är uppvuxna med datorerna. De behöver inte lära sig program, som Officepaketet, eller liknande som de som var unga på 80-talet. De kan överföra filmer och bilder, använda alla slags appar. De vet var Dark-webb är. De har inga betänkligheter att använda datorer i allt; i bilarna, i husen, i köket, i städningen, och så vidare. Deras barn i sin tur lär sig skrolla i iPaden långt innan de tar ut nappen ur sin mun. Till och med deras husdjur kan titta på datorn och roas av den. Det är den generationen som längtar ut till landet och har råd att bygga stora Laduhus.

149 reaktioner på ”Nu ska vi bygga Laduhus!”

 1. Hello. I could help you to solve the problems with your site. I can make it more visited and more profitable. Attracting more visitors and conversion enhancement are my strong points. I have been engaged in site making, updating and promotion thereof since 2004, with both commercial and information projects. My rates are quite moderate.

  I’m specializing in the following:

  1. Website promotion in search engines. I could make it possible to bring your site to the top of the search results that are of interest to you.

  2. Error correcting and site debugging. I will help make your site the highest quality and relevant to the requirements of search engines. I work on identifying and eliminating bugs, increasing conversions, speeding up site loading, etc. I deal with all kinds of issues, from code to design.

  3. Site-making. I am engaged in the creation of sites of various types.

  4. Start-up, content management and promotion of groups and channels in social networks (YouTube, Face book, etc.).

  5. Customer feedback. Making and promoting good reviews on the Internet, removing and reducing the visibility of bad ones.

  6. Various types of mailing lists selected from my databases for your business. I am engaged in the following mailings: e-mailing, feedback mailing, mailing by chats on websites, and on social network profiles.

  To contact me, please write to the following e-mail: mikhailrt85@gmail.com

 2. Нallåǃ
  Mіtt budskaр är kanѕkе för ѕpecifikt.
  Меn mіn storasyѕter hittade en underbar man här och de hаr en fаntastіѕk rеlatiоn, mеn hur är det med mіg?
  Jаg är 23 år gammal, Μаrgаrіta, från Tϳeckіеn, kаn еngеlskа ѕрråkеt оckѕå
  Оch… bättrе аtt ѕäga det direkt. Jag är bisехuell. Jаg är іntе аvundѕjuk på еn annan kvinnа… spеciellt om vі älskar tillsammаns.
  Αh jа, jag lagar väldigt gоtt! och jag älѕkar іnte bаra att lаga mаt ;))
  Jag är en riktig tjej och lеtаr еfter ett sеrіöѕt och hett förhållande…
  Hur ѕom hеlѕt, du hіttar min profіl här: http://marlire.tk/usr-35985/

 3. мешки для мусора 120 цена
  мешки для мусора 60 л плотность
  мешки для мусора с ручками 30л

  =https://astrakhan.cataloxy.ru/firms/meshki-optom-astrahan.ru.htm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.